Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Átalakul a szocális ellátások rendszere Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2015. február 19.

Image

A pénzbeli és természetbeni szociális ellátások rendszere 2015. március 1-től jelentősen átalakul, a járási hivatalok hatáskörébe kerül az aktív korúak ellátása. önkormányzat segélyezéssel kapcsolatos feladatai különválnak.
Tovább...
 
Támogatás az Aranybulla Könyvtárnak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. február 19.

Image

Támogatásban részesült az Aranybulla Könyvtár a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft-től, melyből dokumentumok beszerzését, folyóiratok előfizetését és kulturális programokat finanszíroz majd az alapítványi fenntartású intézmény. A támogatásról sajtótájékoztatón számolt be a könyvtárban dr. Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. ügyvezetője, dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő és Csiszárné Mahler Mónika könyvtárigazgató.
Tovább...
 
Megállapodás a Fehérvár Szépe versenyről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. február 19.

Image

Kettős szerződés-aláírásra került sor a Fehérvár Szépe verseny rendezéséről a Városházán. A megállapodások értelmében Óber László jogtulajdonos ellenérték fejében átadta a Fehérvár Szépe Védjegy használatának jogát a városnak, az önkormányzat pedig megállapodást kötött a rendezésről a Pannon Lapok Társaságával.
Tovább...
 
FASORFENNTARTÁSI MUNKÁLATOK A GYÜMÖLCS UTCÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. február 18.

Image

A Gyümölcs utcát (Horváth István utca - Budai út között) pénteken 16 órától szombaton este 18 óráig lezárják fasorfenntartási munkálatok miatt. Székesfehérvár Városgondnoksága felhívja a figyelmet arra, hogy aki teheti már pénteken se parkoljon az utcába. A csütörtöki napon végig lesz táblázva az útszakasz, pénteken késő délutántól az illetéktelenül itt parkoló autókat elszállítják. A gyors és hatékony munkavégzéshez tisztelettel kérjük a lakosság együttműködését!
 
Új közösségi szolgálati lehetőség a Hetedhét Játékmúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 18.

Image

A középiskolások jelentkezését várják a Hetedhét Játékmúzeumban, ahol szerdánként lehetőség nyílik a közösségi szolgálat teljesítésére.
Tovább...
 
Borza Zoltán: Kulcs az enzimtáplálkozás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 16.

Image

Vékony, szikár, de energikus ember Borza Zoltán. A hatvan év feletti fitoterapetua, természetgyógyász az enzimtáplálkozásra esküszik. Állítja, labor eredményei bizonyítják, mióta erre tért át éveket fiatalodott biológiai értelemben. Dr. Edward Howell amerikai kutató orvossal együtt vallja: a szervezet enzimkészletének elhasználódása vezet az öregedéshez és végül a halálhoz. Márpedig ő sokáig szeretne egészségesen élni.
Tovább...
 
Lezárás hétfőtől a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. február 16.

Image

Ahogy arról korábban is hírt adtunk, hétfőn reggel 8 órától felújítás miatt lezárják a Várkörutat a Rákóczi és a Szekfű Gyula utca közötti szakaszon. A kivitelezés ideje alatt a Várkörút érintett részén és a környező utcákban található üzleteket, intézményeket és lakóingatlanokat a Watthay és a Kígyó utcák felöl lehet megközelíteni. Korlátozzák a parkolást is, illetve javasolják, hogy az autósok lehetőség szerint kerüljék el a Belvárost. A korlátozások várhatóan május 31-ig maradnak érvényben.
Tovább...
 
NYÍLT TANÍTÁSI ÓRÁK A SZÉNA TÉRI ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 16.

Image

A Széna Téri Általános Iskola nyílt tanítási órákra hívja a leendő elsős diákok szüleit. 2015. február 19-én, csütörtökön 8 órától a 4. b, 9 órától a 4. a és 10 órától pedig a 4. c osztály óráját tekinthetik meg. A nyílt órákra az iskola tanárai szeretettel várnak minden érdeklődő szülőt.
Tovább...
 
"Egymilliárd nő ébredése" - tánccal a nők elleni erőszak ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 13.

Image

Székesfehérvár második alkalommal csatlakozik az „Egymilliárd nő ébredése” elnevezésű eseményhez. A világméretű kampánnyal a nők és leánygyermekek elleni, világszerte nagy arányban elkövetett rossz bánásmódra és erőszakra szeretnék felhívni a figyelmet. Az eseményt szervező Král Éva aerobik sportedző és csapata február 14-én, szombaton 16.00 órára az Alba Plazába vár mindenkit, aki fontosnak tartja ezt az ügyet.
Tovább...
 
Honvédelmi igazgatási felkészítés-sorozat a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Védelmi Bizottság   
2015. február 13.

Image

Magyarország Kormányának határozata alapján, a védelmi igazgatásban tevékenykedő területi, helyi és települési szinteken szerepet játszó, döntéshozó és döntés-előkészítő munkakört ellátók részére - a HM Védelmi Hivatal, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Fejér Megyei Védelmi Bizottság együttes szervezésében -, kétnapos honvédelmi igazgatási felkészítést tartottak a Fejér Megyei Kormányhivatal Dísztermében.
Tovább...
 
Három napra lezárják a volt orvosi parkolót a kórház mellett Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. február 11.

Image

Kardiológiai továbbképzés kezdődik 2015. február 12-én, csütörtökön Székesfehérváron. A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház II. sz. Belgyógyászati Osztálya által szervezett háromnapos esemény idejére lezárják a volt orvosi parkoló területét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14576 - 14586 / 20492